A Magyarországi Református Egyház könyvkiadója Az élő Ige évében támogatói programot hirdet református gyülekezetek, intézmények és szervezetek számára. Kiemelt könyvvásárlási lehetőség 35% kedvezménnyel!


Egyszeri könyvcsomag-támogatás formájában a teljes fogyasztói árból 35%-os árkedvezményt kínálunk:

1. gyülekezeti szolgálatok, gyülekezeti és intézményi programok keretében ingyenesen kiosztandó könyvek (iratmisszió) beszerzéséhez;
2. gyülekezeti könyvasztal (iratterjesztés) elindításához;
3. könyvtár alapításához vagy bővítéséhez;
4. nevelési és oktatási intézményekben tanév végén kiosztandó jutalomkönyvek beszerzéséhez.

Bátorítjuk a gyülekezeteket, intézményeket és szervezeteket az összefogásra, valamint a kevésbé tehetős, a szórványban vagy határon túl élő testvéreink támogatására.

A jelentkezéseket a kiadó saját hatáskörben, a beérkezés sorrendjében, néhány napos átfutással folyamatosan bírálja el. A kiadványokat a meglévő készlet erejéig bocsátja rendelkezésre. (A rendkívüli kedvezmény nem érvényesíthető évkönyvek, hittankönyvek és olyan speciális termékek esetén, amelyekre normál vásárláskor is alacsonyabb engedményt ad, vagy amelyeket teljes áron kínál a kiadó.)

A jelentkezések benyújtási határideje: 2024. július 31.

Jelentkezni papíralapon vagy online formában lehet.

1. Papír alapú regisztráció esetén beküldendő: 1. kitöltött regisztrációs adatlap (doc formátum // pdf formátum), 2. programleírás, 3. kiadványlista.
2. Online regisztráció esetén ezen a linken kell bejelentkezni a programba, és itt kell csatolni a programleírást és a kiadványlistát is.


A programok megvalósulásáról rövid írásbeli és fényképes beszámolót kérünk.

Kérdéseikkel keressenek bennünket e-mailben (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) vagy telefonon: +36 1 386 8267/111-es mellék, +36 30 276 7343.