Hirdetés
MagyarEnglish
Pályázat
A Kálvin Kiadó iratmissziós és könyvtári támogatói programja

altA Magyarországi Református Egyház Zsinata 1992-ben alapította meg – a Református Sajtóosztály jogutódjaként, egyházi intézményként – a Kálvin Kiadót. A 25 éves évfordulónk alkalmából szeretnénk tovább erősíteni kapcsolatainkat a református gyülekezetekkel és egyházi intézményekkel.

A Kálvin Kiadó programot hirdet református gyülekezetek és intézmények számára iratmissziós és iratterjesztési célok, valamint könyvtári állományfejlesztés támogatására.

Címkék:
Bővebben...
 
Szerzői pályázatunk díjnyertes műveinek bemutatója

alt

 
A Kálvin Kiadó szerzői pályázatának eredményhirdetése

altTisztelettel és örömmel tájékoztatjuk olvasóinkat és pályázóinkat, hogy a Kálvin Kiadó megalapításának 20. évfordulója alkalmából 2012-ben kiírt szerzői pályázata eredményesen lezárult.
A pályázatra összesen 68 pályamű érkezett.
Köszönjük mindazoknak, akik megtisztelték Kiadónkat azzal, hogy beküldték pályázatukat!

A Kálvin Kiadó Kiadói Bizottsága a pályázati kiírásnak formailag megfelelő pályaműveket szakmai véleményezés alapján elbírálta, és a következő három pályaművet részesíti díjazásban (a szerzők ábécésorrendjében):

Bővebben...
 
Támogatói program folytatás (lezárult)

A Magyarországi Református Egyház Zsinata 1992-ben alapította meg a Kálvin Kiadót. Az évforduló alkalmat kínál arra, hogy tovább erősítsük gyülekezeti kapcsolatainkat. 

A Kálvin Kiadó újabb programot hirdet református gyülekezetek számára iratmissziós és iratterjesztési célok támogatására. Benyújtási határidő: 2012. október 12.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2

Kiemelt ajánlatunk

Bolti ár:  990 Ft
Internetes ár:
841 Ft
Megtakarítás: 15%Akciós ajánlat

Bolti ár:  1 200 Ft
Internetes ár:
600 Ft
Megtakarítás: 50%

Bejelentkezés


Partnereink

Hirdetés